Testrapport Cube Stereo Hybrid 160 C:62 SLT

Dit model wordt niet meer gemaakt. Mogelijk zullen fietsenwinkels deze nog wel op voorraad hebben.

Cube Stereo Hybrid 160 C:62 SLT
De Stereo Hybrid 160 C:62 SLT van Cube

In 2021 heeft Cube de Stereo Hybrid 160 C:62 SLT geïntroduceerd. De fiets heeft een vaste voorvork en zadelpen.

Deze fiets is voorzien van een Lithium ion (Li-ion) accu. Die heeft, samen met de LiPo en LiFe accu's een aantal prettige eigenschappen zoals een lange levensduur, hij is niet groot en niet heel zwaar in vergelijking met vele andere accutypen. Daarnaast is de zelfontlading vrij laag. Wanneer je de fiets een paar weken niet hebt gebruikt hoef je hem niet eerst op te laden voor gebruik.

De accucapaciteit bedraagt 0 Wh.

Cube geeft geen actieradius op voor deze ebike, maar gezien de accu met een capaciteit van 0 Wh lijkt een actieradius van 0 kilometer een realistische waarde.

Verder lezen

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Kijk dan op deze pagina waar we alle wetenswaardigheden over elektrische fietsen hebben verzameld. Wellicht ook handig: de kieswijzer waarmee je zelf de beste elektrische fiets kiest.

nieuws

home­ >testrapport Stereo Hybrid 160 C:62 SLT

Cookies Wij plaatsten alleen functionele, dus geen persoonsgebonden, cookies. De advertenties zijn "niet gepersonaliseerde advertenties". De AVG stelt dan dat toestemming vragen niet noodzakelijk is allen je te informeren.

ik heb het gelezen