Over ons

Wij zijn een groep enthousiastelingen met een passie voor techniek, zijn mateloos nieuwsgierig en zijn, net als jij, ook consument. Vandaar dat wij je graag willen helpen met de keuze van uw aankoop.

Kiezen

Van ieder product zijn verschillende modellen beschikbaar en ook nog eens van verschillende fabrikanten. Maar waarop onderscheiden deze producten zich van elkaar? Wat zijn hun specifieke voor- en nadelen? Juist over die aspecten schrijven we artikelen. Daarnaast verdiepen we ons in de techniek van het product en proberen dit op luchtige manier te beschrijven.

Duurzaamheid

We zien graag dat je gelukkig bent met je keuze en dat het product niet ongebruikt in een kast blijft staan doordat het tegenvalt of dat je toch nog een ander model koopt. Want duurzaamheid en milieu zijn voor ons heel belangrijk. We letten daarom vooral op het energiegebruik van het product want daarmee beschermen we niet alleen het milieu maar ook je portemonnee.

Onafhankelijk

Hoewel we streven naar perfectie, pretenderen we niet alles te weten. We blijven mensen en maken dus soms fouten. Aan onze onafhankelijkheid valt echter niet te tornen. Hoe enthousiast we soms over een product schrijven, we zijn onafhankelijk van fabrikanten en leveranciers.

Verdienmodel

Door het tonen van advertenties zij wij in staat deze site te onderhouden.MISSIE

Op basis van onafhankelijkheid consumenten ondersteunen door complexe zaken zo eenvoudig mogelijk uit te leggen en de belangrijkste keuzes helder in kaart te brengen.
Foutje of aanvulling? Gebruik het reactieformulier.

nieuws

uitgelicht

acculader elektrische fiets

Sneller dan 25 km/u?

Wat is een speed pedelec en mag die op het fietspad?

acculader elektrische fiets

Wat is beter?

Een snelle acculader of een langzame?


wij gebruiken cookies
dat accepteer ik
meer informatie